QUI SOM?

 

  • Antoni Sala Burniol Economista i Gestor Administratiu col·legiat
  • Antoni Sala Solanich. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, graduat amb el Màster en Gestoria Administrativa i amb el títol de Gestor Administratiu

 

 

MISSIÓ:
La missió de la Gestoria Administrativa Sala és oferir un servei de Gestió Integral a través del màxim de coneixements que engloben tots els àmbits, d’aquesta manera no es renuncia a cap dels serveis que un gestor pot oferir al ciutadà. En els orígens del gestor la gran virtut dels anomenats sol·licitadors era la proximitat amb la societat, per tant d’aquesta manera es vol donar un servei integral i de proximitat oferint un ventall ampli de coneixement per tal de guanyar la confiança i la fidelitat del client.

VISIÓ:
El servei que es vol oferir està dirigit a la petita i mitjana empresa, i a la persona física de la comarca del Ripollès.

VALORS:
Els valors que s’intenten transmetre al client són l’esforç, la humilitat i la honestedat. El client ha de sentir-se satisfet rebent un tracte correcte i un servei de qualitat que es tradueixi en el treball i atenció del dia a dia.